Temaer

Fars orlov
Fars orlov er formentlig en af de bedste samfundsinvesteringer vi kan lave for børns sundhed og samfundet som helhed. 

 

Ny Nordisk Far 2020
Kvinder og mænd, drenge og piger skal have lige muligheder. Familielovgivningen bygger på en forælder af historiske og kulturelle årsager. 

 

Fælles forældreskab
Vi lever i en verden med fuld information og nye muligheder. Det er en realitet, som vi må lære at leve med på jobbet og i familielivet.

 

Nordisk forskning
Nordisk ligestilling samler forskning om børns sundhed i det moderne familieliv og deltager i internationale konferencer og workshops.  

 
 

Nordisk statistik
De færreste ved at mange familieundersøgelser og statistikker bygger på udsagn af den ene forælder af rent historiske og kulturelle årsager. 

 

Nordisk finansiering
Der er i Norden markant forskel på statslige tilskud til kvinde og mandeorganisationer med betydning for støtte, statistik og lovgivning. 

 

Offentlig informering
Hvis vi ikke engang kan sende gratis digital post om børn til begge forældre. Hvor mange andre steder tror vi så det går galt i Norden? 

 

Kønsdiskrimination
Kønsdiskrimination er psykisk vold. Se webinar og deltag i forældre undersøgelse om kønsdiskrimination af børn og fædre.  

 

FN verdensmålene 
Alle børn har ret til at kende og blive passet af sine forældre foruden at alle borgere skal beskyttes mod forskelsbehandling.