Sponsor


Støt indsatsen for ligestilling af kvinder og mænd, drenge og piger i Norden. Det er via finansielle bidrag at de Nordiske børn og fædre organisationer kan sikre temaer, projekter og arrangementer i Norden. 

For større projekter og indsatser i Norden eller de enkelte nordiske lande samt bankoverførsel via faktura kontakt os via email. Sponsoratet kan frit stoppes til udløb af en sponsor periode.

Bronze 
Bliv bronze sponsor og støt Nordisk Ligestilling. Du bliver nævnt som sponsor med link, tilbydes et "Vi støtter" logo samt informeres om vores arrangementer og projekter. Pris: 2.500 inkl. moms årligt.


Sølv
Bliv sølv sponsor og støt Nordisk Ligestilling. Du bliver nævnt som sponsor med link, tilbydes et "Vi støtter" logo og et foredrag om Nordisk ligestilling samt informeres om vores arrangementer og projekter. Pris: 10.000 inkl. moms årligt. 


Guld

Bliv guld sponsor og støt Nordisk Ligestilling. Du bliver nævnt som Guld sponsor med link, tilbydes et "Vi støtter" logo og et foredrag om Nordisk ligestilling samt informeres om vores arrangementer og projekter. Pris  50.000 inkl. moms årligt.